Menges schoonmaak

biedt o.a. de volgende facilitaire diensten aan.

Een schone werkomgeving verhoogt de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Ook draagt het bij aan de uitstraling richting klanten en bezoekers. Menges schoonmaak zorgt met een professionele aanpak voor een schone werkomgeving.

Een geslaagde vakantie begint in een schone bungalow. Menges schoonmaak heeft door haar jarenlange ervaring een schoonmaakconcept ontwikkeld waarbij kwaliteit, efficiëntie, contente opdrachtgevers en tevreden gasten centraal staan.

Studenten en leerlingen presteren beter in een schone leeromgeving. Daarom is een schone school ook zo belangrijk. Voor scholen en andere onderwijsinstellingen is Menges schoonmaak uw partner die het onderhoud van uw gebouw regelt.

Bouw- en opleveringsschoonmaak

Schone gevels en ramen geven een bedrijfspand een hele andere uitstraling dan een smerige buitenkant. Het is dus van belang dat glazenwassen regelmatig, goed en grondig geschiedt.

De vloer is een van de meest bevuilde onderdelen van een gebouw. Voor ieder oppervlak is een specifieke behandeling nodig. Ook hiervoor bent u bij Menges schoonmaak aan het juiste adres.

Het schoon opleveren van nieuwbouw- of renovatieprojecten is bij Menges schoonmaak in goede handen. Ook directie- en bouwketen op bouwlocaties kunnen onder handen worden genomen en een complete schoonmaakbeurt krijgen. Onze medewerkers zorgen voor een soepel verloop en het tijdig op correcte wijze afronden van de schoonmaakwerkzaamheden.

CONTACT

 

Menges schoonmaak

 

Energieweg 8

8071 DA Nunspeet

 

0341 - 453 098

mail@menges.nl

 

© Menges schoonmaak • Copyright 2017 • All Rights Reserved • NIOR ontwerp en realisatie