Menges schoonmaak

kantoren

Bij ons bent u verzekerd van gekwalificeerd  SVS opgeleid personeel dat weet wat professioneel schoonmaken inhoudt. Uiteraard van uitstekende kwaliteit en flexibel inzetbaar. Ga alleen voor het beste op het gebied van schoonmaken en kies voor Menges schoonmaak.

Een goed schoongemaakt en onderhouden gebouw geeft uw organisatie een professionele uitstraling. Zo’n visitekaartje laat een blijvend positieve indruk na bij alle bezoekers. Menges schoonmaak heeft een jarenlange ervaring in het schoonmaken van kantoren, bedrijven, scholen instellingen etc.

 

Schoonmaakwerk is maatwerk

Een schoon gebouw zonder dat u er omkijken naar hebt geeft een opgeruimd gevoel. Menges schoonmaak bewijst elke dag dat dit mogelijk is. Een efficiënte benadering van het schoonmaakonderhoud kan ook nog eens kostenbesparend werken. Wij adviseren u daarin graag. U kunt vertrouwen op een kritische benadering van de te leveren diensten en de onderhoudsfrequentie. Simpel gezegd: niet meer en niet minder dan noodzakelijk. De afspraken leggen wij vast in een kort en duidelijk plan.

 

 

CONTACT

 

Menges schoonmaak

 

Energieweg 8

8071 DA Nunspeet

 

0341 - 453 098

mail@menges.nl

 

© Menges schoonmaak • Copyright 2017 • All Rights Reserved • NIOR ontwerp en realisatie