fbpx

Diensten

Bij Menges Schoonmaak bieden we een breed aantal aan diensten aan. Bij ons kunt u terecht voor reguliere schoonmaak, glasbewassing, gevelreiniging, gevelonderhoud, vloeronderhoud, bouwschoonmaak, hogedrukreiniging en specialistische reiniging. Wij zijn actief in heel Nederland en tellen ruim 200 medewerkers. Wij staan altijd open voor een nieuwe schoonmaak klus!

Schoonmaak

Schoonmaak

Onze kracht? Goed opgeleide, gemotiveerde medewerkers, efficiënte werkprogramma’s en een stipte uitvoering. Korte lijntjes zorgen voor snelle communicatie.

Ontdek meer
Glasbewassing

Glasbewassing

Glasbewassing is werk voor specialisten, Menges Schoonmaak heeft alle tools in huis om uw glazen, gevels en raampartijen efficiënt en veilig te reinigen.

Ontdek meer
Gevelreiniging

Gevelreiniging

Door weer en wind raken gevels vervuild, onder meer met groene aanslag. Menges Schoonmaak kan uw gevelplaten, damwandplaten en muren periodiek reinigen.

Ontdek meer
Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Een vloer in kantoor, school, winkel, restaurant of hotel krijgt veel te verduren. Wij zorgen met professioneel onderhoud er voor dat uw vloer zijn uitstraling behoudt.

Ontdek meer
Bouwschoonmaak

Bouwschoonmaak

Met de meest moderne apparatuur maken wij uw (ver)bouwproject voor oplevering grondig en effectief schoon. We ruimen desgewenst ook de bouwplaats op. 

Ontdek meer
Hogedrukreiniging

Hogedrukreiniging

Groene aanslag op terrassen en stoepen, stevige vervuiling op vloeren en gevels: Wij maken ’t grondig schoon met hogedruk reiniging.

Ontdek meer
Dieptereiniging

Dieptereiniging sanitair

Een hygiënisch schoon en fris sanitair is een basisvereiste voor elke professionele organisatie. Menges schoonmaak ontzorgt u graag door uitvoering van dieptereiniging voor uw sanitair.

Ontdek meer
Dieptereiniging

Dieptereiniging keukens

Wij verwijderen alle vervuiling en controleren de werking van uw installaties. Bij dieptereiniging behoort demontage van apparatuur en losse componenten en terugplaatsen ook tot de mogelijkheden.

Ontdek meer

Meer dan alleen schoonmaak

VCA* gecertificeerd
Erkend leerbedrijf
Duurzame producten
Scroll naar top

Volgt u Menges Schoonmaak al?

Benieuwd naar ons kunnen en naar wat
Menges Schoonmaak zo dagelijks doet?
Bekijk onze resultaten op social media!