fbpx

Diensten

Bij Menges Schoonmaak bieden we een breed aantal aan diensten aan. Bij ons kunt u terecht voor reguliere schoonmaak, glasbewassing, gevelreiniging, gevelonderhoud, vloeronderhoud, bouwschoonmaak, hogedrukreiniging en specialistische reiniging. Wij zijn actief in heel Nederland en tellen ruim 150 medewerkers. Wij staan altijd open voor een nieuwe schoonmaak klus!

Professionele reiniging Menges Schoonmaak
Schoonmaak

Schoonmaak

Onze kracht? Goed opgeleide, gemotiveerde medewerkers, efficiënte werkprogramma’s en een stipte uitvoering. Korte lijntjes zorgen voor snelle communicatie.

Ontdek meer
Professioneel ramenwassen
Glasbewassing

Glasbewassing

Glasbewassing is werk voor specialisten, Menges Schoonmaak heeft alle tools in huis om uw glazen, gevels en raampartijen efficiënt en veilig te reinigen.

Ontdek meer
Professionele gevelreiniging Menges Schoonmaak
Gevelreiniging

Gevelreiniging

Door weer en wind raken gevels vervuild, onder meer met groene aanslag. Menges Schoonmaak kan uw gevelplaten, damwandplaten en muren periodiek reinigen.

Ontdek meer
Professioneel vloeronderhoud en reiniging
Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Een vloer in kantoor, school, winkel, restaurant of hotel krijgt veel te verduren. Wij zorgen met professioneel onderhoud er voor dat uw vloer zijn uitstraling behoudt.

Ontdek meer
Professionele Schoonmaak bouwplaatsen Menges Schoonmaak
Bouwschoonmaak

Bouwschoonmaak

Met de meest moderne apparatuur maken wij uw (ver)bouwproject voor oplevering grondig en effectief schoon. We ruimen desgewenst ook de bouwplaats op. 

Ontdek meer
Glasbewassing op hoogte
Hogedrukreiniging

Hogedrukreiniging

Groene aanslag op terrassen en stoepen, stevige vervuiling op vloeren en gevels: Wij maken ’t grondig schoon met hogedruk reiniging.

Ontdek meer
Professionele schoonmaak ziekenhuizen
Specialistische schoonmaak

Specialistische schoonmaak

Specialistische schoonmaak omvat vaak periodieke en uitdagende schoonmaakklussen. Wij zijn de specialisten als het aankomt op goede en grondige specialistische reiniging.

Ontdek meer

Meer dan alleen schoonmaak

VCA* gecertificeerd
Erkend leerbedrijf
Duurzame producten
Scroll naar boven
Scroll naar top

Volgt u Menges Schoonmaak al?

Benieuwd naar ons kunnen en naar wat
Menges Schoonmaak zo dagelijks doet?
Bekijk onze resultaten op social media!