fbpx

Menges Schoonmaak straalt

Bij Menges Schoonmaak garanderen wij 100% kwaliteit. Door onze unieke en innovatieve werkwijze krijgt u een écht schoon resultaat.

Kwaliteitsgarantie

Wij staan altijd garant voor onze kwaliteit door middel van:

Ons personeel

Wij werken met betrouwbare schoonmaak professionals die een opleiding hebben gevolgd bij de Stichting Vakopleiding Schoonmaakbedrijf(SVS). Door gebruik te maken van efficiënte werkprogramma’s weet ons personeel precies wat ze moeten doen. Zij weten het belang van 'echt schoon' en zijn gemotiveerd om aan de slag te gaan.

QuickCheck

Bij Menges Schoonmaak garanderen wij resultaten door innovatie. Zo maken wij gebruik van onze QuickCheck App bij elke klus. Onze QuickCheck gaat verder dan enkel het meten van de technische kwaliteit. Het zorgt er vooral voor dat de kwaliteit van onze werkzaamheden gegarandeerd blijft en dat we constant kunnen blijven verbeteren.

Digitalisering en innovatie

Al onze schoonmaakwerkzaamheden bij u op locatie monitoren wij met onze eigen app. Door data gestuurd te werk te gaan hebben we de verbeterpunten direct helder en blijven wij onszelf ontwikkelen. Alles draagt bij aan onze innovatieve gedigitaliseerde aanpak.

Kwaliteitscontrole

Menges Schoonmaak heeft kwaliteit en voortgangscontroles hoog in het vaandel staan.

Om de kwaliteit te behouden doen wij wat wij beloven. Wij denken proactief met u als klant mee, geven praktische adviezen en hebben als missie u volledig te ontzorgen.

Wij onderscheiden ons van andere schoonmaakbedrijven door het persoonlijke contact, snelle service, korte communicatielijnen, een eerlijke en reële prijsstelling en de kwaliteitswaarborging binnen onze organisatie. De kwaliteitswaarborging wordt gegarandeerd doordat wij per klant vaste medewerkers beschikbaar stellen die weten wat u belangrijk vindt en hoe u het werk graag uitgevoerd ziet. Daarbij hebben onze objectleiders nauw contact met u over het verloop, status en de verdere voortgang van de werkzaamheden.

Om te controleren of de kwaliteit van onze werkzaamheden gewaarborgd blijft maken wij gebruik van digitalisering en innovatie. Al onze schoonmaakwerkzaamheden bij u op locatie monitoren wij met onze eigen app. Door data gestuurd te werk te gaan hebben wij direct helder wat ons te doen staat bij uw bedrijf.

Om te zorgen dat onze werkzaamheden kwalitatief goed zijn uitgevoerd maken wij altijd gebruik van de Quickcheck. Dit is een schoonmaakkwaliteitsmeting waarbij wij door middel van een checklist controleren of alle ruimtes binnen een bedrijf aan de schoonmaak kwaliteitseisen voldoen.

 

Waarom kiezen voor Menges schoonmaak?

QuickCheck

Met de QuickCheck dubbel checken wij altijd ons werk. Wij zijn trots op wat wij doen en dragen dat ook uit. Zo zorgt Menges Schoonmaak ervoor dat uw medewerkers met plezier werken in een heerlijk schone omgeving! Door onze schoonmaakkwaliteitsmeting zorgen wij ervoor dat u ten alle tijden tevreden zal zijn over onze werkzaamheden.

Hier ziet u een voorbeeld van hoe de QuickCheck werkt. De checklist is in samenspraak met de klant opgezet zodat de contractuele afspraken omgezet worden in gegarandeerd blijvende kwaliteit van onze werkzaamheden.

Menges Schoonmaak QuickCheck App interface

U gaat toch ook voor een schone zaak?

Wij beloven dat schoon ook echt schoon is.

Enthousiaste man met duim omhoog en keycord
handtekening

Meer dan alleen schoonmaak

VCA* gecertificeerd
Erkend leerbedrijf
Duurzame producten
Scroll naar boven
Scroll naar top

Volgt u Menges Schoonmaak al?

Benieuwd naar ons kunnen en naar wat
Menges Schoonmaak zo dagelijks doet?
Bekijk onze resultaten op social media!