fbpx

Menges Schoonmaak
gaat voor groen

Duurzaam schoonmaken is de toekomst. Bij Menges Schoonmaak gebruiken wij zo min mogelijk reinigingsmiddelen. Daarbij werken wij alleen met duurzame producten die beter zijn voor zowel mens als milieu.

Milieubewust schoonmaken

Milieubewust schoonmaken houdt voor Menges schoonmaak in:

Milieuvriendelijk

Bij Menges Schoonmaak zorgen wij dat al onze schoonmaakdiensten milieuvriendelijk zijn. Zo maken wij alleen schoon met de meest duurzame reinigingsmiddelen met keurmerken zoals Cradle to Cradle en EU-Ecolabel.

Bewuste leverancierkeuze

Niet alleen kiezen wij duurzame producten, ook kiezen wij voor duurzame leveranciers. Zo garanderen wij een milieuvriendelijk proces met leveranciers van Eco-label-producten, herbruikbare verpakkingen, gerecycled hygiënisch papier, milieuvriendelijke distributie én afvalscheiding.

Gebruik microvezel

Naast onze duurzame schoonmaakmiddelen en leveranciers maken wij ook veel gebruik van microvezel. Door het gebruik van microvezel hoeven wij minder schoonmaakmiddelen te gebruiken maar kunnen wij altijd het perfecte schone resultaat garanderen.

Raakvlak mens en milieu

Menges Schoonmaak maakt milieubewuste keuzes in middelen en materialen die goed zijn voor mens en milieu.

Ze dragen bij aan een betere gezondheid van de werknemers, verbeteren de veiligheid op de werkvloer, ontlasten het milieu en beperken onnodige kosten.

Menges Schoonmaak maakt duurzaam schoon door het water- en energieverbruik te reduceren. Door gebruik te maken van onder andere doseersystemen. Door het aftappen wordt niet meer schoonmaakmiddel gebruikt dan nodig is en zo min mogelijk afval geproduceerd.

Ook op het gebied van logistiek en mobiliteit Menges Schoonmaak winst: voor de mens, het milieu, en de organisatie. Reistijd is een belangrijk thema voor Menges schoonmaak en door het verminderen van kilometers, het toepassen van een efficiënte rittenplanning en het gebruik van duurzame vervoersmiddelen, besparen we kosten en reduceren we de milieubelasting.

Waarom kiezen voor Menges schoonmaak?

Waarom Menges Schoonmaak?

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Maatschappelijk betrokken

Menges Schoonmaak staat niet langs de zijlijn, maar heeft een open oog voor de samenleving, dichtbij en ver weg. Van sponsoring van lokale voetbalclubs tot ondersteuning van kinderen in armoede (http://www.compassion.nl). We zijn een bedrijf met oog voor de maatschappij.

EU Ecolabel logo

Duurzame middelen

Menges Schoonmaak kiest voor de meest duurzame reinigingsmiddelen met keurmerken zoals Cradle to Cradle en EU-Ecolabel. Deze combineren hoge reinigingsprestaties met ecologische doeltreffendheid.

TUV Nederland VCA certificaat

Certificering

Service, kwaliteit en veiligheid zijn kernwoorden bij Menges Schoonmaak. Daarom beschikkken wij over een gecertificeerd veiligheidssysteem VCA*. Ook werken wij op basis van een kwaliteitsmanagementsysteem (ISO 9001) om onze organisatie gericht bezig te laten zijn met continue verbeteren om zo de tevredenheid van klanten te verhogen.

Download VCA certificaat
SVS logo

Investeren in mensen

We werken met gemotiveerde schoonmaak professionals die een opleiding hebben gevolgd bij de Stichting Vakopleiding Schoonmaakbedrijf (SVS). We investeren in een duurzame relatie met medewerkers en begeleiden ze persoonlijk op de werkvloer. Veel medewerkers zijn al lang aan Menges Schoonmaak verbonden en werken zelfstandig op hoog niveau.

Meer dan alleen schoonmaak

VCA* gecertificeerd
Erkend leerbedrijf
Duurzame producten
Scroll naar boven
Scroll naar top

Volgt u Menges Schoonmaak al?

Benieuwd naar ons kunnen en naar wat
Menges Schoonmaak zo dagelijks doet?
Bekijk onze resultaten op social media!