fbpx

Menges Schoonmaak gaat voor groen

Duurzaam schoonmaken is de toekomst

Milieubewust schoonmaken

Milieubewust schoonmaken houdt voor Menges schoonmaak in:

Milieuvriendelijk

Schoonmaken met de meest duurzame reinigingsmiddelen met keurmerken zoals Cradle to Cradle en EU-Ecolabel.

Bewuste leverancierkeuze

Een bewuste leveranciersselectie met leveranciers van Eco-label-producten, herbruikbare verpakkingen, gerecycled hygiënisch papier, milieuvriendelijke distributie en afvalscheiding.

Gebruik microvezel

Milieuvriendelijk schoonmaken door gebruik van microvezel, waarbij veelal geen schoonmaakmiddelen meer nodig zijn.

Raakvlak mens en milieu

Menges Schoonmaak maakt milieubewuste keuzes in middelen en materialen die goed zijn voor mens en milieu.

Ze dragen bij aan een betere gezondheid van de werknemers, verbeteren de veiligheid op de werkvloer, ontlasten het milieu en beperken onnodige kosten.

Menges Schoonmaak maakt duurzaam schoon door het water- en energieverbruik te reduceren. Door gebruik te maken van onder andere doseersystemen. Door het aftappen wordt niet meer schoonmaakmiddel gebruikt dan nodig is en zo min mogelijk afval geproduceerd.

Ook op het gebied van logistiek en mobiliteit Menges Schoonmaak winst: voor de mens, het milieu, en de organisatie. Reistijd is een belangrijk thema voor Menges schoonmaak en door het verminderen van kilometers, het toepassen van een efficiënte rittenplanning en het gebruik van duurzame vervoersmiddelen, besparen we kosten en reduceren we de milieubelasting.

Waarom kiezen voor Menges schoonmaak?

  • Alle schoonmaakdisciplines in huis
  • Duurzaam en milieuvriendelijk
  • Eerlijke en reële prijsstelling
  • Continuïteit in organisatie en op de werkvloer
  • Kwaliteit en voortgangscontroles
  • Innovatief
  • VCA* 2017/6.0 gecertificeerd

Waarom Menges Schoonmaak?

Maatschappelijk betrokken

Menges Schoonmaak staat niet langs de zijlijn, maar heeft een open oog voor de samenleving, dichtbij en ver weg. Van sponsoring van lokale voetbalclubs tot ondersteuning van kinderen in armoede (http://www.compassion.nl). We zijn een bedrijf met oog voor de maatschappij.

Duurzame middelen

Menges Schoonmaak kiest voor de meest duurzame reinigingsmiddelen met keurmerken zoals Cradle to Cradle en EU-Ecolabel. Deze combineren hoge reinigingsprestaties met ecologische doeltreffendheid.

Certificering

Service, kwaliteit en veiligheid zijn kernwoorden bij Menges Schoonmaak. Daarom beschikkken wij over een gecertificeerd veiligheidssysteem VCA*. Ook werken wij op basis van een kwaliteitsmanagementsysteem (ISO 9001) om onze organisatie gericht bezig te laten zijn met continue verbeteren om zo de tevredenheid van klanten te verhogen.

Download VCA certificaat

Investeren in mensen

We werken met gemotiveerde schoonmaak professionals die een opleiding hebben gevolgd bij de Stichting Vakopleiding Schoonmaakbedrijf (SVS). We investeren in een duurzame relatie met medewerkers en begeleiden ze persoonlijk op de werkvloer. Veel medewerkers zijn al lang aan Menges Schoonmaak verbonden en werken zelfstandig op hoog niveau.

Meer dan alleen schoonmaak

VCA* gecertificeerd
Erkend leerbedrijf
Duurzame producten
Scroll naar top