fbpx

Maak kennis met Menges schoonmaak

Menges Schoonmaak ...echt schoon

Menges Schoonmaak is een professioneel en vakkundig schoonmaakbedrijf met een moderne kijk op het traditionele schoonmaakwerk.

Wij werken landelijk en bieden samen met onze 200 medewerkers schoonmaakonderhoud van kantoren, scholen, kinderdagverblijven, recreatiewoningen (met 100% kwaliteitscontrole en niet alleen steekproefsgewijs), glasbewassing, vloer- en gevelonderhoud, bouw- en opleveringsschoonmaak en detachering medewerkers voor huishoudelijke dienst, kantine, school of sporthal.

Die continuïteit wordt gewaarborgd omdat wij per klant vaste medewerkers inzetten die weten wat u belangrijk vindt en hoe u het werk graag uitgevoerd ziet. Als extra service overleggen onze objectleiders frequent met u over verloop, status en verder voortgang van de werkzaamheden.

Over onze medewerkers
De kwaliteiten van ons personeel komen tot uiting in door SVS opgeleide medewerkers, objectleiders met vaste werkplek op uw eigen locatie en goed geïnstrueerde medewerkers.

Wat vinden wij belangrijk?
Onze kernwaarden: doen wat je belooft, afspraken nakomen èn op tijd komen. Wij denken pro-actief mee, geven (on)gevraagde praktische adviezen en hebben als missie u te ontzorgen. …echt schoon.

Waarom kiezen voor Menges schoonmaak?

  • Alle schoonmaakdisciplines in huis
  • Duurzaam en milieuvriendelijk
  • Eerlijke en reële prijsstelling
  • Continuïteit in organisatie en op de werkvloer
  • Kwaliteit en voortgangscontroles
  • Innovatief
  • VCA* 2017/6.0 gecertificeerd

Waarom Menges Schoonmaak?

Maatschappelijk betrokken

Menges Schoonmaak staat niet langs de zijlijn, maar heeft een open oog voor de samenleving, dichtbij en ver weg. Van sponsoring van lokale voetbalclubs tot ondersteuning van kinderen in armoede (http://www.compassion.nl). We zijn een bedrijf met oog voor de maatschappij.

Duurzame middelen

Menges Schoonmaak kiest voor de meest duurzame reinigingsmiddelen met keurmerken zoals Cradle to Cradle en EU-Ecolabel. Deze combineren hoge reinigingsprestaties met ecologische doeltreffendheid.

Certificering

Service, kwaliteit en veiligheid zijn kernwoorden bij Menges Schoonmaak. Daarom beschikkken wij over een gecertificeerd veiligheidssysteem VCA*. Ook werken wij op basis van een kwaliteitsmanagementsysteem (ISO 9001) om onze organisatie gericht bezig te laten zijn met continue verbeteren om zo de tevredenheid van klanten te verhogen.

Download VCA certificaat

Investeren in mensen

We werken met gemotiveerde schoonmaak professionals die een opleiding hebben gevolgd bij de Stichting Vakopleiding Schoonmaakbedrijf (SVS). We investeren in een duurzame relatie met medewerkers en begeleiden ze persoonlijk op de werkvloer. Veel medewerkers zijn al lang aan Menges Schoonmaak verbonden en werken zelfstandig op hoog niveau.

Diensten

Sectoren

Meer dan alleen schoonmaak

VCA* gecertificeerd
Erkend leerbedrijf
Duurzame producten
Scroll naar top