fbpx

Sectoren

Bij Menges Schoonmaak zijn we gespecialiseerd in de schoonmaak bij verschillende sectoren, zo zijn wij gespecialiseerd in de schoonmaak van kantoren, recreatie, schoolgebouwen, bouw- en opleveringsprojecten, industriebedrijven en winkelpanden. We zijn actief in heel Nederland en tellen ruim 200 medewerkers. Zij staan klaar voor elke klus bij u op locatie.

Professionele reiniging Menges Schoonmaak

Kantoorschoonmaak

Schoonmaak van kantoren: dat is hèt specialisme van Menges Schoonmaak. We maken een werkprogramma waarin we het schoonmaakniveau per ruimte vastleggen.

Ontdek meer
Menges Schoonmaak busje

Recreatieparken

Caravans, vakantiehuisjes, toiletgebouwen, zwembaden: of u nu een camping heeft, bungalowpark of ander recreatiebedrijf, Menges Schoonmaak verzorgt de schoonmaak.

Ontdek meer
Professionele schoonmaak klaslokalen

Onderwijs

Peuterspeelzaal, basisschool of ander schoolgebouw? Menges Schoonmaak is specialist in het dagelijks schoonmaken van kleine en grote scholen.

Ontdek meer
Professionele Schoonmaak bouwplaatsen Menges Schoonmaak

Bouwschoonmaak

Bouwvakkers zijn te kostbaar (en te schaars!) om een bouwproject vóór oplevering te reinigen. Daarom schakelt u de specialisten van Menges Schoonmaak in!

Ontdek meer
Specialistische reiniging ziekenhuizen

Industriële schoonmaak

Heeft u een groot industrieel pand dat volgens een vast werkprogramma schoonmaak nodig heeft? Dagelijks maken wij door heel Nederland bedrijfspanden schoon.

Ontdek meer
Glasbewassing streeploos resultaat

Winkelpanden schoonmaak

Locaties waar klanten over de vloer komen moeten er netjes en schoon uitzien. Een schoner winkelpand zorgt voor een betere klantervaring en meer omzet voor u als ondernemer.

Ontdek meer
Menges Schoonmaak auto uitbreiding wagenpark

(Semi-)overheid schoonmaak

Werkt u bij een overheidsorganisatie? Is het een kantoor of een andere openbare gelegenheid? Dan zoekt u een schoonmaakbedrijf waar u van op aan kan!

Ontdek meer

Meer dan alleen schoonmaak

VCA* gecertificeerd
Erkend leerbedrijf
Duurzame producten
Scroll naar boven
Scroll naar top

Volgt u Menges Schoonmaak al?

Benieuwd naar ons kunnen en naar wat
Menges Schoonmaak zo dagelijks doet?
Bekijk onze resultaten op social media!