fbpx

Sectoren

Menges Schoonmaak is actief in heel Nederland en heeft ruim 200 medewerkers.

Schoonmaakbedrijf voor uw kantoor

Schoonmaak van kantoren: dat is hèt specialisme van Menges Schoonmaak. We maken een werkprogramma waarin we het schoonmaakniveau per ruimte vastleggen.

Ontdek meer

Schoonmaakbedrijf voor uw recreatiebedrijf

Caravans, vakantiehuisjes, toiletgebouwen, zwembaden: of u nu een camping heeft, bungalowpark of ander recreatiebedrijf, Menges Schoonmaak verzorgt de schoonmaak.

Ontdek meer

Schoonmaakbedrijf voor uw schoolgebouw

Peuterspeelzaal, basisschool of ander schoolgebouw? Menges Schoonmaak is specialist in het dagelijks schoonmaken van kleine en grote scholen.

Ontdek meer

Schoonmaakbedrijf voor uw bouw- en opleveringsschoonmaak

Bouwvakkers zijn te kostbaar (en te schaars!) om een bouwproject vóór oplevering te reinigen. Daarom schakelt u de specialisten van Menges Schoonmaak in!

Ontdek meer

Schoonmaakbedrijf voor non-food industrie

Heeft u een groot industrieel pand dat volgens een vast werkprogramma schoonmaak nodig heeft? Dagelijks maken wij door heel Nederland bedrijfspanden schoon.

Ontdek meer

Schoonmaakbedrijf voor uw winkelpanden

Locaties waar klanten over de vloer komen moeten er netjes en schoon uitzien. Een schoner winkelpand zorgt voor een betere klantervaring en meer omzet voor u als ondernemer.

Ontdek meer

Schoonmaakbedrijf voor de overheid

Werkt u bij een overheidsorganisatie? Is het een kantoor of een andere openbare gelegenheid? Dan zoekt u een schoonmaakbedrijf waar u van op aan kan!

Ontdek meer

Meer dan alleen schoonmaak

VCA* gecertificeerd
Erkend leerbedrijf
Duurzame producten
Scroll naar top