Non-food

Non-food industrie

Snel een antwoord. Service zoals het hoort.

Menges Schoonmaak is een compleet schoonmaakbedrijf dat actief is in heel Nederland

Heeft u een groot industrieel pand dat volgens een vast werkprogramma schoonmaak nodig heeft? Dagelijks maken wij door heel Nederland bedrijfspanden schoon.

Heeft u graag uw fabriekshal of machinepark schoongemaakt? Wij bij Menges hebben hier veel ervaring in. Wij reinigen uw industrievloeren en wanden en kunnen ook uw machines afstoffen. Stellingen, plafonds, hoge randen we nemen alles mee. Elke opdracht is anders.

Graag komen we vooraf eerst het project bekijken en bespreken we wat wij voor u kunnen betekenen. Hierdoor kan Menges natuurlijk gelijk een goede prijsindicatie afgeven.

Menges zet in op digitalisering en innovatie

Over de schoonmaakindustrie wordt over het algemeen best ouderwets gedacht. Dit is geen reden voor Menges om hierin mee te gaan en naar de concurrentie te blijven kijken. Wij willen vooruit en zetten vol in op innovaties. Systemen die zorg dragen dat we door digitalisering nog efficiënter kunnen werken en we hiermee onze kwaliteit blijven verbeteren. Mede hierdoor zijn wij de ideale partij om mee samen te werken.

Al onze schoonmaakwerkzaamheden bij u op locatie monitoren wij met onze eigen app. Door datagestuurd te werk te gaan hebben we de verbeterpunten direct helder en blijven wij onszelf ontwikkelen. Alles draagt bij aan onze innovatieve gedigitaliseerde aanpak.

Gaat u samen met ons de samenwerking aan naar het vernieuwde moderne schoonmaken? 

Prominent
"De samenwerking met Menges ervaren wij als zeer prettig. De medewerkers maken goed schoon en letten op de details. Het contact met de schoonmaaksters is fijn en ze zijn altijd in voor een praatje. Verder houden ze rekening met de wensen van onze medewerkers, wat erg gewaardeerd wordt. De gemaakte afspraken worden nagekomen waardoor er een goeie samenwerking ontstaat. Verder is Menges goed te bereiken, wat wij ook erg op prijs stellen. Wij kunnen Menges iedereen aanbevelen."
Albert Kuiper
Hoofd Facilitair
"Menges schoonmaak is al geruime tijd naar volle tevredenheid onze partner op gebied van schoonmaak. Stella Fietsen is een dynamisch bedrijf dat vraagt om flexibiliteit en inlevingsvermogen. Het schakelt makkelijk en snel met hen en ze kunnen goed omgaan met de soms snel veranderende wensen van ons. Geen vraag is hen teveel! De dames en heren op de vloer zijn prettig in de omgang en werken nauwkeurig. Ook gaan zij flexibel om met de verzoeken die wij hen doen. Ga zo door Menges! "
Jacolien Boer
Personal Assistant

Klanten

Trots zijn wij op iedere klant. Ruim 300 bedrijven kiezen voor Menges schoonmaak.

Al 30 jaar een heldere kijk op schoonmaken.

Op zoek naar een compleet schoonmaakbedrijf voor uw kantoor, school, camping, bungalowpark of bouwproject? Wij maken ècht schoon!  Kom meer te weten over Menges Schoonmaak.

Waarom kiezen voor Menges schoonmaak?

  • Alle schoonmaakdisciplines in huis
  • 24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar
  • Eerlijke en reële prijsstelling
  • Continuïteit in organisatie en op de werkvloer
  • Kwaliteit en voortgangscontroles
  • Innovatief
  • VCA* 2017/6.0 gecertificeerd

Meer dan alleen schoonmaak

VCA* gecertificeerd
Erkend leerbedrijf
Duurzame producten
Scroll naar top