Hogedrukreiniging

Hogedrukreiniging

Snel een antwoord. Service zoals het hoort.

Menges Schoonmaak is een compleet schoonmaakbedrijf dat actief is in heel van Nederland

Groene aanslag op terrassen en stoepen, stevige vervuiling op vloeren en gevels: Menges Schoonmaak maakt ’t grondig schoon met hogedruk reiniging.

Onder druk spuiten wij de vervuiling van elk denkbaar oppervlak. Onze moderne, krachtige apparatuur is op iedere gewenste locatie inzetbaar, ook op lastig bereikbare plekken.

Veel hogedruk schoonmaakprojecten voeren wij uit in de buitenruimte. Daarom gebruiken we ook hier duurzame reinigingsmiddelen die vriendelijk zijn voor mens en natuur.

Menges zet in op digitalisering en innovatie

Over de schoonmaakindustrie wordt over het algemeen best ouderwets gedacht. Dit is geen reden voor Menges om hierin mee te gaan en naar de concurrentie te blijven kijken. Wij willen vooruit en zetten vol in op innovaties. Systemen die zorg dragen dat we door digitalisering nog efficiënter kunnen werken en we hiermee onze kwaliteit blijven verbeteren. Mede hierdoor zijn wij de ideale partij om mee samen te werken. Al onze schoonmaakwerkzaamheden bij u op locatie monitoren wij met onze eigen app. Door datagestuurd te werk te gaan hebben we de verbeterpunten direct helder en blijven wij onszelf ontwikkelen. Alles draagt bij aan onze innovatieve gedigitaliseerde aanpak.

Gaat u samen met ons de samenwerking aan naar het vernieuwde moderne schoonmaken?

"Menges schoonmaak is al geruime tijd naar volle tevredenheid onze partner op gebied van schoonmaak. Stella Fietsen is een dynamisch bedrijf dat vraagt om flexibiliteit en inlevingsvermogen. Het schakelt makkelijk en snel met hen en ze kunnen goed omgaan met de soms snel veranderende wensen van ons. Geen vraag is hen teveel! De dames en heren op de vloer zijn prettig in de omgang en werken nauwkeurig. Ook gaan zij flexibel om met de verzoeken die wij hen doen. Ga zo door Menges! "
Jacolien Boer
Personal Assistant
"Rabobank besteedt al meer dan 15 jaar al haar schoonmaakwerkzaamheden uit aan schoonmaakbedrijf J.W. Menges. De jarenlange samenwerking met schoonmaakbedrijf J.W. Menges wordt door mij en de Rabobank als zeer waardevol en positief ervaren. Zowel de dagelijkse schoonmaak als de reguliere raambewassing wordt door de bank naar tevredenheid gedaan. Daarnaast wordt dit uitgevoerd volgens de kwaliteitsnormen die men mag stellen aan schoonmaak. De medewerkers van het schoonmaakbedrijf zijn betrokken en voelen zich verantwoordelijk voor hun taken. Kenmerkend voor het schoonmaakbedrijf is flexibiliteit, kwaliteit en goed georganiseerd. Een schoonmaakbedrijf die ik elk bedrijf die zijn of haar schoonmaak wil uitbesteden kan aanbevelen! "
Henk de Ruiter
Service Manager

Klanten

Trots zijn wij op iedere klant. Ruim 300 bedrijven kiezen voor Menges schoonmaak.

Al 30 jaar een heldere kijk op schoonmaken.

Op zoek naar een compleet schoonmaakbedrijf voor uw kantoor, school, camping, bungalowpark of bouwproject? Wij maken ècht schoon!  Kom meer te weten over Menges Schoonmaak.

Waarom kiezen voor Menges schoonmaak?

  • Alle schoonmaakdisciplines in huis
  • 24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar
  • Eerlijke en reële prijsstelling
  • Continuïteit in organisatie en op de werkvloer
  • Kwaliteit en voortgangscontroles
  • Innovatief
  • VCA* 2017/6.0 gecertificeerd

Wat anderen zeggen over Menges Schoonmaak

Meer dan alleen schoonmaak

VCA* gecertificeerd
Erkend leerbedrijf
Duurzame producten
Scroll naar top