Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Snel een antwoord. Service zoals het hoort.

Menges Schoonmaak is een compleet schoonmaakbedrijf dat actief is in heel van Nederland

Een vloer in kantoor, school, winkel, restaurant of hotel krijgt veel te verduren. En dat geldt ook voor vloeren in magazijnen en bedrijfshallen. Menges Schoonmaak zorgt er met professioneel onderhoud voor dat uw vloer zijn uitstraling behoudt en sprankelend schoon is.

Met onze schrob-zuig systemen zorgen we voor optimale hygiëne en schoonheid. Daarnaast zetten we vloeren in de was voor een langere levensduur. Heeft u tapijt in uw ruimten? Met onze apparatuur voor tapijtreiniging reinigen we ieder type vloerbedekking op de juiste wijze.

Menges Schoonmaak voert vloeronderhoud uit op momenten dat het uw proces niet hindert. Dus ook in de avonduren, weekenden en (school)vakanties.

Menges zet in op digitalisering en innovatie

Over de schoonmaakindustrie wordt over het algemeen best ouderwets gedacht. Dit is geen reden voor Menges om hierin mee te gaan en naar de concurrentie te blijven kijken. Wij willen vooruit en zetten vol in op innovaties. Systemen die zorg dragen dat we door digitalisering nog efficiënter kunnen werken en we hiermee onze kwaliteit blijven verbeteren. Mede hierdoor zijn wij de ideale partij om mee samen te werken.

Al onze schoonmaakwerkzaamheden bij u op locatie monitoren wij met onze eigen app. Door datagestuurd te werk te gaan hebben we de verbeterpunten direct helder en blijven wij onszelf ontwikkelen. Alles draagt bij aan onze innovatieve gedigitaliseerde aanpak.


Gaat u samen met ons de samenwerking aan naar het vernieuwde moderne schoonmaken?

"Menges schoonmaak is al geruime tijd naar volle tevredenheid onze partner op gebied van schoonmaak. Stella Fietsen is een dynamisch bedrijf dat vraagt om flexibiliteit en inlevingsvermogen. Het schakelt makkelijk en snel met hen en ze kunnen goed omgaan met de soms snel veranderende wensen van ons. Geen vraag is hen teveel! De dames en heren op de vloer zijn prettig in de omgang en werken nauwkeurig. Ook gaan zij flexibel om met de verzoeken die wij hen doen. Ga zo door Menges! "
Jacolien Boer
Personal Assistant
"Al ruim 30 jaar is schoonmaakbedrijf Menges werkzaam voor de scholen van de Vereniging voor CNS te Nunspeet. Een betrouwbare en betrokken partner. De regelmatige controle door de objectleidster zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Menges is voor onze scholen een fijn bedrijf om mee samen te werken. Schoon is erg belangrijk."
G.J.Bouw
C.N.S. scholen Nunspeet

Klanten

Trots zijn wij op iedere klant. Ruim 300 bedrijven kiezen voor Menges schoonmaak.

Al 30 jaar een heldere kijk op schoonmaken.

Op zoek naar een compleet schoonmaakbedrijf voor uw kantoor, school, camping, bungalowpark of bouwproject? Wij maken ècht schoon!  Kom meer te weten over Menges Schoonmaak.

Waarom kiezen voor Menges schoonmaak?

  • Alle schoonmaakdisciplines in huis
  • 24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar
  • Eerlijke en reële prijsstelling
  • Continuïteit in organisatie en op de werkvloer
  • Kwaliteit en voortgangscontroles
  • Innovatief
  • VCA* 2017/6.0 gecertificeerd

Wat anderen zeggen over Menges Schoonmaak

Meer dan alleen schoonmaak

VCA* gecertificeerd
Erkend leerbedrijf
Duurzame producten
Scroll naar top