fbpx

Specialistische schoonmaak

Specialistische reiniging

Logo Menges Specialistische Schoonmaak

Specialistische reiniging

Snel een antwoord. Service zoals het hoort.

Specialistische schoonmaak

Voor een specialistische reiniging moet u altijd experts inschakelen. Deze moeilijkere en vaak uitdagende schoonmaakklussen komen wellicht niet vaak voor, maar moeten juist daarom goed en grondig gebeuren. Menges Specialistische Schoonmaak is uw betrouwbare partner als het aankomt op specialistische schoonmaak.

Met onze innovatieve schoonmaakmethode zorgen wij ervoor dat wij geen stappen overslaan, zodat ook uw periodieke schoonmaak altijd voldoet aan de hoogste standaarden en kwaliteit. Of u nu specialistische schoonmaak nodig heeft voor uw gevelreiniging, bouwschoonmaak, dieptereiniging of voor bijvoorbeeld het schoonmaken na een ongeval, ons team staat voor uw klaar om u een grondig schoon resultaat te leveren.

Specialistisch reinigen is maatwerk

Voor elke specialistische reiniging is het essentieel dat u ervaren en professionele schoonmakers inzet om te garanderen dat de klus grondig gebeurt. Zeker als er apparatuur afgesloten en aangesloten moet worden is het van uiterst belang dat dit door professionals gebeurt.

Bij Menges Specialistische Schoonmaak hebben wij een ervaren gespecialiseerd team. Met onze innovatieve methode en onze QuickCheck App garanderen wij een spic en span resultaat. Daarnaast werken wij altijd met duurzame producten die altijd beter zijn voor zowel mens als milieu.

Specialistische schoonmaak

Voor een specialistische reiniging moet u altijd experts inschakelen. Deze moeilijkere en vaak uitdagende schoonmaakklussen komen wellicht niet vaak voor, maar moeten juist daarom goed en grondig gebeuren.

Menges Specialistische Schoonmaak is uw betrouwbare partner als het aankomt op specialistische schoonmaak. Met onze innovatieve schoonmaakmethode zorgen wij dat wij geen stappen overslaan, zodat ook uw periodieke schoonmaak altijd voldoet aan de hoogste standaarden en kwaliteit. Of u nu specialistische schoonmaak nodig heeft voor uw raampartijen, vloeren, sanitair of uw keukens, ons team staat voor uw klaar om u een grondig schoon resultaat te leveren.

Specialistisch reinigen is maatwerk

Voor elke specialistische reiniging is het essentieel dat u ervaren en professionele schoonmakers inzet om te garanderen dat de klus grondig gebeurt. Zeker als er apparatuur afgesloten en aangesloten moet worden is het van uiterst belang dat dit door professionals gebeurt. Bij Menges Specialistische Schoonmaak hebben wij een ervaren gespecialiseerd team. Met onze innovatieve methode en onze QuickCheck App garanderen wij een spic en span resultaat.

Bel Menges op 085-7604775 voor meer informatie!

Wilt u liever teruggebeld worden om vrijblijvend kennis te maken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Specialistisch reinigen voor elke klus

Specialistische reiniging is een klus voor professionals. Bij Menges Specialistische Schoonmaak leveren we altijd een hoogwaardig resultaat door onze moderne apparatuur en onze innovatieve werkwijze. Wij werken in verschillende sectoren zoals in de horeca, vastgoed, de bouwsector, maar ook voor grotere kantoren en ziekenhuizen. 

Dieptereiniging sanitair

Hygiënisch en schoon sanitair is essentieel voor uw bedrijf. Wij maken grondig schoon, ook op plekken waar u niet makkelijk komt. Zo heeft u altijd een grondig en fris resultaat.

Meer informatie

Dieptereiniging keukens

Een professionele grondige schoonmaak van uw keukens, zowel op de zichtbare als de moeilijk bereikbare plekken. Wij garanderen een hygiënisch en fris resultaat

Meer informatie

Woningcorporatie schoonmaak

Wij maken uw gebouwen grondig schoon, van flats tot appartementengebouwen. Bent u op zoek naar ontruimings schoonmaak? Wij gebruiken duurzame schoonmaakmiddelen, veilig voor mens en natuur. Schoonmaak nodig na brand of een ongeval? Ook dan is Menges Specalistische Schoonmaak uw partner voor een spic en span resultaat.

Meer informatie

Vastgoed schoonmaak

Menges Specialistische Schoonmaak is uw partner voor specialistische reiniging van uw vastgoed. Wij zorgen voor een spic en span resultaat bij uw opleveringsschoonmaak, periodieke schoonmaak én eindschoonmaak. Hierbij maken we gebruik van nano techniek en helpen we ook bij uw gevelreiniging en het verwijderen en behandelen van uitbloei.

Meer informatie

Bouwschoonmaak

Het schoonmaken van ketenparken is een klus voor experts. Wij helpen u bij de opleveringsschoonmaak én de eindschoonmaak van gebouwen, woningen, appartementen en overige objecten. Menges Specialistische Schoonmaak helpt daarnaast met het behandelen en verwijderen van uitbloei met de juiste middelen en materialen. Wij leveren bouwopruimers voor een schone en veilige bouwplaats en helpen met de overige hand- en spandiensten van elke aannemer.

Meer informatie

Schilder schoonmaak

Voor en na elke schilderklus moet er grondig worden schoongemaakt voor een perfect resultaat. Menges Specialistische Schoonmaak helpt u bij het waxen en poetsen van de kunstrof en trespa delen, bij een voorbehandeling met nano techniek, het reinigen en impregneren van uw gevels, maar ook het schuren, luchtgommen en torbo stralen van uw muren en kozijnen. Alles voor een professionele oplevering van uw schilderwerk.

Meer informatie

Schoonmaak bij een ongeval of plaats delict

Heeft u brandschade? Of bent u op zoek naar een professionele partner om schoon te maken bij een plaats delict of na een ongeval? Menges Specialistische Schoonmaak heeft de expertise in huis. Zelfs bij de meest extreme vervuiling of schade krijgt u een schoon resultaat.

Meer informatie

Schoonmaak bij extreme vervuiling

Ook bij extreme vervuiling, zoals ontruimings schoonmaak of het grondig reinigen van vloeren en/of tapijten zijn wij uw partner. Bij Menges Specialistische Schoonmaak hebben we de juiste middelen en materialen voor een spic en span resultaat.

Meer informatie

Specialistisch gevelreinigen en impregneren

Wij helpen u met specialistische gevelreiniging, met hoge druk of stoom, torbostralen of luchtgrommen. Zo zijn wij experts op het gebied van het verwijderen van graffiti en kauwgum, maar ook het impregneren en reinigen van gevels. Voor specialistische gevelreiniging bent u bij Menges Specialistische Schoonmaak aan het juiste adres.

Meer informatie

Sportcomplexen en zwembaden

Wij maken uw sportcomplexen en zwembad grondig hygiënisch schoon op een milieuvriendelijke wijze. Bij Menges Specialistische Schoonmaak beschikken wij over de meest moderne apparatuur en werkwijze. Met onze QuickCheck App garanderen wij dat wij zelfs de meest moeilijke en vuile plekken hygiënisch schoon krijgen voor een stralend resultaat.

Meer informatie

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

Wij denken pro-actief mee, geven (on)gevraagde praktische adviezen en hebben als missie u te ontzorgen.

Professionele dieptereiniging keukens

Voor elk bedrijf is het van uiterst belang om een schone en hygiënische keuken te hebben. Of het nu gaat om de keuken in uw kantoor of de keuken in uw horecazaak. De eisen die er worden gesteld voor de hygiëne van professionele keukens zijn dan ook erg streng omdat al uw maaltijden hier worden bereid.

Een keuken die niet aan de wettelijke eisen voldoet, heeft het risico om te worden gesloten. Naast uw dagelijkse inzet en aandacht om u keuken schoon te houden raden wij het dan ook aan om aanvullend uw keuken periodiek te laten dieptereinigen door specialisten.

Zo weten wij bij Menges Specialistische Schoonmaak als geen ander dat vuil zich kan ophopen achter uw apparatuur en andere moeilijk bereikbare plekken zoals binnen uw afzuigapparatuur. Op deze plaatsen kunnen bacteriën, schimmels en ongedierten de vrije loop hebben. Onze specialisten zorgen voor een grondige reiniging op deze moeilijk bereikbare plekken en kunnen ook voor u de apparatuur demonteren, componenten verplaatsen en deze na een grondige reiniging en controle weer voor u terugplaatsen.

Voor elk bedrijf is het van uiterst belang om een schone en hygiënische keuken te hebben. Of het nu gaat om de keuken in uw kantoor of de keuken in uw horecazaak. De eisen die er worden gesteld voor de hygiëne van professionele keukens zijn dan ook erg streng omdat al uw maaltijden hier worden bereid.

Een keuken die niet aan de wettelijke eisen voldoet, heeft het risico om te worden gesloten. Naast uw dagelijkse inzet en aandacht om u keuken schoon te houden raden wij het dan ook aan om aanvullend uw keuken periodiek te laten dieptereinigen door specialisten.

Zo weten wij bij Menges Schoonmaak als geen ander dat vuil zich kan ophopen achter uw apparatuur en andere moeilijk bereikbare plekken zoals binnen uw afzuigapparatuur. Op deze plaatsen kunnen bacteriën, schimmels en ongedierten de vrije loop hebben. Onze specialisten zorgen voor een grondige reiniging op deze moeilijk bereikbare plekken en kunnen ook voor u de apparatuur demonteren, componenten verplaatsen en deze na een grondige reiniging en controle weer voor u terugplaatsen.

Dieptereiniging sanitair, essentieel voor iedereen

De dieptereiniging van uw sanitair is essentieel voor een hygiënisch resultaat, maar wordt veelal vergeten of onderschat. Badkamers, toiletten en andere sanitaire voorzieningen worden het meest kritisch beoordeeld door uw gasten en personeel.

Bij Menges Specialistische Schoonmaak verzekeren we u niet alleen dat uw sanitair er hygiënisch schoon en fris uitziet, maar dat zelfs de meest moeilijk bereikbare plekken grondig worden gereinigd. Op deze manier garanderen wij dat uw sanitair 100% schoon en hygiënisch.

Onze gespecialiseerde medewerkers werken volgens hoge richtlijnen en strenge instructies. Zelfs de moeilijk bereikbare plekken worden grondig gereinigd en niet overgeslagen. Ook controleren onze medewerkers de werking van uw huidige sanitaire installaties. Daarnaast zij onze medewerkers ook gespecialiseerd in het demonteren en terugplaatsen van uw installaties mocht u hier behoefte aan hebben.

De dieptereiniging van uw sanitair is essentieel voor een hygiënisch resultaat, maar wordt veelal vergeten of onderschat. Badkamers, toiletten en andere sanitaire voorzieningen worden het meest kritisch beoordeeld door uw gasten en personeel.

Bij Menges Schoonmaak verzekeren we u niet alleen dat uw sanitair er hygiënisch schoon en fris uitziet, maar dat zelfs de meest moeilijk bereikbare plekken grondig worden gereinigd. Op deze manier garanderen wij dat uw sanitair 100% schoon en hygiënisch.

Onze gespecialiseerde medewerkers werken volgens hoge richtlijnen en strenge instructies. Zelfs de moeilijk bereikbare plekken worden grondig gereinigd en niet overgeslagen. Ook controleren onze medewerkers de werking van uw huidige sanitaire installaties. Daarnaast zij onze medewerkers ook gespecialiseerd in het demonteren en terugplaatsen van uw installaties mocht u hier behoefte aan hebben.

Kwaliteit en Duurzaamheid

Menges Specialistische Schoonmaak heeft kwaliteit en voortgangscontroles hoog in het vaandel staan.

Om de kwaliteit te behouden doen wij wat wij beloven. Wij denken proactief met u als klant mee, geven praktische adviezen en hebben als missie u volledig te ontzorgen.

Om te zorgen dat onze werkzaamheden kwalitatief goed zijn uitgevoerd maken wij altijd gebruik van de Quickcheck. Dit is een schoonmaakkwaliteitsmeting waarbij wij door middel van een checklist controleren of alle ruimtes binnen een bedrijf aan de schoonmaak kwaliteitseisen voldoen.

Menges Specialistische Schoonmaak maakt op het gebied van duurzaamheid, milieubewuste keuzes in middelen en materialen die goed zijn voor mens en milieu.

Ze dragen bij aan een betere gezondheid van de werknemers, verbeteren de veiligheid op de werkvloer, ontlasten het milieu en beperken onnodige kosten.

Menges Specialistische Schoonmaak maakt duurzaam schoon door het water- en energieverbruik te reduceren. Door gebruik te maken van onder andere doseersystemen. Door het aftappen wordt niet meer schoonmaakmiddel gebruikt dan nodig is en zo min mogelijk afval geproduceerd.

 

Waarom kiezen voor Menges Specialistische Schoonmaak?

Klanten

Trots zijn wij op iedere klant. Ruim 300 bedrijven kiezen voor Menges schoonmaak.

Orion logo

"Wij als school hebben de firma Menges leren kennen toen wij vanuit een schade via de verzekering de firma Menges in de school kregen om de machinekamer van het zwembad schoon te maken. De machinekamer was door een enorme lekkage, verandert in een soort van druipsteengrot. Toen de firma Menges klaar was zag de machinekamer er als nieuw uit. Wat zeg ik, meer dan nieuw!

Wat mij toen opviel was de expertise en de vriendelijkheid van de medewerkers van Menges en de rust waarmee zij hun werkzaamheden uitvoeren.Toen het zwembad en de 2 leskeukens in de school een dieptereiniging nodig hadden wisten wij ook weer de firma Menges te vinden.

Belangrijk vond ik dat er van te voren even gekeken werd wat er allemaal gedaan moest worden. Er werd goed ingeschat hoeveel tijd er nodig was en hoeveel medewerkers er ingezet moesten worden. Ook nu kan ik alleen maar zeggen dat de school meer dan tevreden is over de professionele aanpak. Achteraf werd gevraagd of wij tevreden waren en of wij nog iets gemist hadden. Firma Menges is echt een aanrader als er iets grondig en vakkundig schoongemaakt moet worden."
Nance Willemse
Teamleider
Pluryn logo klein
"De firma Menges staat bekend als een betrouwbare partner die weet wat 'ontzorgen' is. Als facilitair manager heb ik in een periode van 20 jaar bij verschillende organisaties gebruik gemaakt van de diensten van de firma Menges en telkens tot tevredenheid. De prijs-kwaliteit verhouding is dik in orde"
Paul Kijk in de Vegt
Facilitair manager

Dit zeggen onze klanten over ons:

Meer dan alleen schoonmaak

VCA* gecertificeerd
Erkend leerbedrijf
Duurzame producten
Scroll naar boven
Scroll naar top

Ik wil graag teruggebeld worden!

Wilt u vrijblijvend kennismaken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bel
Menges Specialistische Schoonmaak
op
085-7604775!

Wilt u liever teruggebeld worden om vrijblijvend kennis te maken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.